Carti Online

Citeste online cartea "Sarutul Eternitatii Vol. 4 - Adevarul" de Adriana Craciun

Citeste online cartea "Sarutul Eternitatii Vol. 4 - Adevarul" scrisa de Adriana Craciun
Prin amabilitatea doamnei Adriana Craciun

Fragment
Partea superioară a planului înclinat este vie, cu fântâni arteziene şi izvoare care ţâşnesc găsindu-şi calea spre Iordan. Sunt glandele din creier, în legătură cu coloana vertebrală.
Iisus s-a născut în Bethlehem, care în ebraică are sensul Casa Pâinii. De la pâine la plăcintă drumul nu este lung, iar de la plăcintă la placentă drumul este chiar scurt. Deci acea casă a pâinii este uterul care după vârsta de 12 ani la fetiţe este pregătit să adăpostească o nouă viaţă, un nou suflet. Pâinea vieţii este lichidul amniotic cu care se hrăneşte în uter fătul. Când sarcina ajunge la nivelul plexului solar atunci sufletul viitorului copil intră în uterul mamei.
Sufletul este substanţa Christică, de lumină, substanţa imaculată. El coboară prin
nervul pneumogastric în plexul solar, inducând conştienţă şi lumină embrionului.
Dacă un copil este conceput în urma unui act sexual pur fiziologic, întârzie coborârea scânteii divine în corpul embrionului.
Fluidul uleios, măduva spinării ce coboară de-a lungul coloanei vertebrale din creierul superior, este ovulul în combinaţie cu celula reproducătoare masculină, care dau naştere corpului Christic, etern. Când acest fluid este rafinat, înălţat, devine atât de energizat încât regenerează corpul şi învinge ultimul duşman, moartea.
Cum poate fi înălţat? Prin evoluţie spirituală




Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura

Niciun comentariu:

;