Carti Online

Citeste cartea "Criza energetică - adevăr sau minciună ?" de Cătălin Dan Cârnaru

Citeste online cartea "Criza energetică - adevăr sau minciună ?" scrisa de Cătălin Dan Cârnaru .

Prezentare:
Cartea porneşte de la conceptul că întreg universul este un ocean de energie. Trăim într-un ocean de energie la fel cum trăim într-un ocean de aer. Dar în vreme ce aerul pe care-l respirăm nu ni-l contorizează nimeni şi nu-l plătim, energia sub pretext că e produsă de nişte mari producători şi distribuitori o plătim. Se dovedeşte pornind de la prima lege a termodinamicii faptul că energia de vreme ce nu se poate distruge nici nu se poate produce, urmare este faptul că producătorii de energie o colectează din mediul înconjurător şi ne vând nouă ceva ce de fapt este de drept al tuturor la fel ca aerul, „un dar de la Dumnezeu”
Se explică faptul că oricine poate să colecteze energie din mediul înconjurător, dispozitivele necesare fiind de foarte multe ori nesperat de simple. Unele dintre ele fiind chiar dispozitive pe care le-am învăţat în şcoală dar am uitat de ele. Se explică pe scurt cum putem să colectăm energie prin aparatură făcută artizanal, uneori mai bine decât ceea ce primim de la distribuitorii naţionali.

"Criza energetică - adevăr sau minciună ?" de Cătălin Dan Cârnaru




Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Carti Pdf, Carti Word, Descarca Carti, Download carti, Carti Electronice, Carti Eminescu, Carti Gratis, Carti Online Gratis, Carti Full., Descarca, Download Carti, Carti Electronice, Carti Cătălin Dan Cârnaru.

Niciun comentariu:

;