Carti Online

Citeste cartea "Sarutul Eternitatii Vol. 2 - Stiinta si Spirit" de Adriana Craciun

Citeste online cartea "Sarutul Eternitatii Vol. 2 - Stiinta si Spirit" scrisa de Adriana Craciun .

Fragment:
Mutaţiile sunt în general asociate cu efecte distructive, cum ar fi cancerul şi afecţiunile cauzate de radiaţii, nu cu evoluţie pozitivă. Produc haos, nu ordine.
Altă idee ar fi din domeniul IT. Calculatoarele procesează rapid date, numai dacă au programul corect. Acesta le face să funcţioneze, dar nici el nu este inteligent. El face ce este programat să facă.
Instinctul este un fel de program. Ca şi în cazul programelor, dacă nu este actualizat, nu este 100% eficient.
Eu am crescut o pisică ce are acum doi ani. Iniţial am alimentat-o cu biberonul, apoi i-am oferit mȃncare specială, şi nu a socializat cu alte pisici. Ea nu ştie să mănȃnce altceva. Dacă îi ofer o bucată de cărniţă, pe care o pisică normală ar mȃnca-o imediat, ea mai degrabă se joacă cu ea, dar este tentată să o mănȃnce dacă i-o ofer cu furculiţa. Instinctul ei nu a fost actualizat.
Revenind la calculator, inteligenţa acestuia vine de la programator şi de la proiectant. Noi nu putem crea un calculator capabil să gândească, deoarece este imposibil să concepem ceva mai inteligent decât noi. Deci pentru ca produsul finit să fie omul, proiectantul trebuie să fie mai inteligent decât el.
Şi aşa este! Deoarece natura poate regenera un picioruş de şopârlă, ceea ce ştiinţa medicală nu poate.
Se spune că viaţa pe Pământ a evoluat extrem de lent, dar asta nu explică apariţia vieţii, sau evoluţia regnurilor mineral, vegetal, animal, şi evoluţia omului. Nu explică evoluţia conştienţei, a emoţiilor, a viselor, a simţului umorului. Acestea nu se bazează pe ideea că cel mai puternic supravieţuieşte. Deci nu existăm doar pentru a supravieţui, ci pentru a câştiga experienţă, pentru a ne dezvolta spiritual. [Hoyle, Fred & Chandra Wickramasinghe, Evolution from Space , Dent, Londra, 1981].

Adriana Craciun - Sarutul Eternitatii Vol. 1 - Cautari
Adriana Craciun - Sarutul Eternitatii Vol. 3 - Spirit si Stiinta
Adriana Craciun - Sarutul Eternitatii Vol. 4 - Adevarul

"Sarutul Eternitatii Vol. 2 - Stiinta si Spirit" de Adriana Craciun



Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Carti Pdf, Carti Word, Descarca Carti, Download carti, Carti Electronice, Carti Eminescu, Carti Gratis, Carti Online Gratis, Carti Full., Descarca, Download Carti, Carti Electronice, Carti Adriana Craciun.

Niciun comentariu:

;