Carti Online

Citeste online cartea "Sarutul Eternitatii Vol. 4 - Adevarul" de Adriana Craciun

Citeste online cartea "Sarutul Eternitatii Vol. 4 - Adevarul" scrisa de Adriana Craciun .

Fragment:
Partea superioară a planului înclinat este vie, cu fântâni arteziene şi izvoare care ţâşnesc găsindu-şi calea spre Iordan. Sunt glandele din creier, în legătură cu coloana vertebrală.
Iisus s-a născut în Bethlehem, care în ebraică are sensul Casa Pâinii. De la pâine la plăcintă drumul nu este lung, iar de la plăcintă la placentă drumul este chiar scurt. Deci acea casă a pâinii este uterul care după vârsta de 12 ani la fetiţe este pregătit să adăpostească o nouă viaţă, un nou suflet. Pâinea vieţii este lichidul amniotic cu care se hrăneşte în uter fătul. Când sarcina ajunge la nivelul plexului solar atunci sufletul viitorului copil intră în uterul mamei.
Sufletul este substanţa Christică, de lumină, substanţa imaculată. El coboară prin
nervul pneumogastric în plexul solar, inducând conştienţă şi lumină embrionului.
Dacă un copil este conceput în urma unui act sexual pur fiziologic, întârzie coborârea scânteii divine în corpul embrionului.
Fluidul uleios, măduva spinării ce coboară de-a lungul coloanei vertebrale din creierul superior, este ovulul în combinaţie cu celula reproducătoare masculină, care dau naştere corpului Christic, etern. Când acest fluid este rafinat, înălţat, devine atât de energizat încât regenerează corpul şi învinge ultimul duşman, moartea.
Cum poate fi înălţat? Prin evoluţie spirituală.

Citeste si:
Adriana Craciun - Sarutul Eternitatii Vol. 1 - Cautari
Adriana Craciun - Sarutul Eternitatii Vol. 2 - Stiinta si Spirit
Adriana Craciun - Sarutul Eternitatii Vol. 3 - Spirit si Stiinta

"Sarutul Eternitatii Vol. 4 - Adevarul" de Adriana CraciunCuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Carti Pdf, Carti Word, Descarca Carti, Download carti, Carti Electronice, Carti Eminescu, Carti Gratis, Carti Online Gratis, Carti Full., Descarca, Download Carti, Carti Electronice, Carti Adriana Craciun.

Niciun comentariu:

;